•  

Banchet Predeal

 

EXCURSIE DE ABSOLVIRE 2019– PREDEAL

HOTEL BELVEDERE***

 Hotel Belvedere Predeal
Tarif: 350 lei/pers. 

Amplasat într-un cadru natural privilegiat, înconjurat de priveliştea unică a Munţilor Bucegi, Postăvarul şi Piatra Mare, Hotel Belvedere este gazda ospitalieră în orice anotimp.
Construit în anul 1974, hotelul a fost dat în folosinţă sub denumirea de Hotel Cioplea şi a creat o tradiţie în turismul montan de pe Valea Prahovei.
Dupa ani şi ani, păstrând aceleaşi standarde cunoscute, hotelul a renăscut în 2003 cu o nouă înfăţişare, cu acelaşi renume şi un nou nume: “Belvedere”..
Hotel Belvedere*** este unul din hotelurile cu cea mai impresionanta panorama din Predeal. Hotel cu capacitate mare de cazare, cu un ridicat grad de confort ceea ce ii ofera calitatea de unhotel select, obtinand astfel cele mai deosedite aprecieri din partea oaspetiilor atat din tara cat si din strainatate.
Restaurantul renovat şi modernizat, dispune de un « Salon Clasic », cu un cadru elegant avand o capacitate maximă de 200 locuri şi de un « Salon Modern » cu o capacitate maximă de 80 locuri unde se pot organiza petreceri private.
Spa Belvedere este locul ideal pentru frumuseţea trupului şi a spiritului, un spaţiu reconfortant, special creat pentru tine… o atmosferă de relaxare şi armonie

Servicii incluse:

–   doua nopti de cazare  in camere Triple ( grup sanitar propriu, TV, balcon );

–   doua mic dejunuri;

–   Masa festiva cu DJ ( 20.30 – 03.00 );

–    acces la sauna, jacuzzi,  internet nelimitat;

–    transport autocar clasificat ( instalatie audio, aer conditionat, scaune rabatabile );

–    vizitarea Cetatii taranesti de la Prejmer, Cetatii Rasnovului, Pestera Valea Cetatii, orasului Brasov – Piata Sfatului, Biserica Neagra, Prima scoala romaneasca din Scheii Brasovului ( duminica), drumetie la Canionul 7 Scari;

–   gratuitati pentru cadrele didactice insotitoare.

Facilitati camere:

–    Camerele complexului sunt modern decorate, dispun de TV LCD cu diagonala mare, minibar,

uscator de par, telefon, internet wireless gratuit si baie proprie.

     Tariful este valabil pentru grupuri de minimum 90 de turisti platitori.El poate suferi usoare modificari in functie de evolutia pretului combustibilului, independente de vointa agentiei.

Reprezentantii agentiei va vor oferi suport atat in organizarea si derularea programului turistic, cat si in realizarea dosarului excursiei conform Ordinului nr. 3060/03.02.2014 privind condițiile de organizare a taberelor, excursiilor, expedițiilor și a altor activități de timp liber în sistemul de învățământ preuniversitar.

 

Belvedere camere

 

Belvedere restaurant