•  

PERLA PALTINISULUI

PERLA PALTINISULUI

PERLA PALTINISULUI

O Pensiune în Muntii Cindrel. O Pensiune care se afla la doar cinci kilometri distanta departare de statiunea Paltinis, pensiunea Perla Paltinisului va asteapta în orice anotimp cu o cazare nemaipomenita în mijlocul Muntilor Cindrel, în Transilvania (judetul Sibiu).

Statiunea Paltinis, situata la 1440m altitudine, este cea mai înalta statiune montana din România si totodata cea mai veche, fiind un punct de plecare pentru multe atractii turistice si trasee montane.

Tarife:

Duminica – Joi Single 100 Lei 140 Lei 120 Lei 170 Lei
Double 120 Lei 170 Lei 140 Lei 200 Lei
Tripla - 190 Lei - 255 Lei
Apartament 180 Lei 180 Lei
Vineri – Sambata Single 120 Lei 170 Lei 150 Lei 200 Lei
Double 140 Lei 200 Lei 170 Lei 240 Lei
Tripla - 230 Lei - 270 Lei
Apartament 220 Lei - 220 Lei -

Cazare de 4 si 3 margarete. Constituita din doua cladiri aflate la câtiva metri distanta, Perla Paltinisului ofera cazare la standarde europene de 4 si 3 margarete, la preturi fara concurenta. Copiii beneficiaza de reduceri semnificative.

Bucurati-va de aerul curat din Paltinis si de linistea peisajelor mioritice, desprinse parca din file de poveste.

Complexul turistic Perla Paltinisului este constituit din doua pensiuni. Fiecare pensiune se aflate la câtiva metri distanta intr-o zona pitoreasca din Paltinis. Cladirea clasificata la 4 margarete este noua, fiind finalizata în anul 2009.

Toate camerele sunt spatioase, elegant amenajate, beneficiind de o atmosfera placuta cu o priveliste extraordinara. Garantia unui sejur de neuitat sta si intr-o gama larga de servicii de calitate pe care le-am pregatit pentru a satisface cele mai exigente cerinte, atat ale turistilor veniti aici pentru odihna, cat si in interes de afaceri.

Scaldat in licariri calde de lumanare si texturi lemnoase pastelate, spatiul restaurantului pastreaza o atmosfera intima, un ambient cald si ospitalier, descriind locul ideal al unei inserari intre cei dragi. Tocmai din aceste motive pare propunerea perfecta pentru diverse ocazii, de la petreceri intime pana la evenimente sociale de o mai mare amploare, cum ar fi nuntile.

Cu o capacitate maxima de 150 persoane Restaurantul Perla Paltinisului va invita sa savurati atât bucate tarditionale românesti cât si mâncaruri consacrate pe plan international. Locatia dispune si de 3 terase (cu capacitate totala de 250 persoane).

RESTAURANT PALTINISgASTRONOMIE SIBIUpaltinis camere