•  

HOTEL ARENA*****

HOTEL ARENA*****

HOTEL ARENA MAMAIA

Oferta: VARA 2017
Statiune: Mamaia

Profil: Este locatia ideala pentru o vacanta la mare impreuna cu familia, un sejur de rasfat la SPA, o calatorie de afaceri sau un eveniment special.

Situare: Situat in nordul statiunii Mamaia, Arena Regia Hotel & Spa 5*, Complexul face parte din resortul de 5 stele Marina Regia Residence. Resortul beneficiaza de o intinsa plaja administrata in regim privat, Arena Regia Hotel & Spa, fiind amplasat la o distanta de aproximativ 200 metri de aceasta.

Info hotel: Lift, room service,concierge, parcare, SPA spalatorie/calcatorie, acces internet; restaurant; bar; terasa exterioara, loc de joaca pentru copii, plaja complet utilata si dotata,  camera pentru bagaje, camere pentru nefumatori.

Camere: Arena Regia Hotel & Spa 5* ofera cazare in 63 de camere si 8 suite decorate original, oferind cel mai inalt confort, si ofera cazare astfel: 10 camere duble deluxe twin 2 adulti si un copil pana in 12 ani (pat suplimentar); 53 camere duble deluxe cu pat matrimonial, repartizarea se poate face pentru 2 adulti si un copil pana in 12 ani (pat suplimentar), 9 duble deluxe family, in care se pot caza 3 adulti si un copil pana in 14 ani sau 2 adulti  si  2 copii pana in 14 ani; 8 apartamente, decorate unicat, in care care se pot caza maxim 2 adulti(nu se accepta cazarea copiilor).

Jaipur Suite- localizat la etajul 2, este compus din: dormitor matrimonial, living, 2 grupuri sanitare, dressing si terasa;

New York Suit- localizat la etajul 1, compus din: dormitor matrimonial, living, grup sanitar si terasa;

Florence Suite  localizat la etajul 3, compus din: dormitor matrimonial, living, 2 grupuri sanitare, dressing si terasa;

Saigon Suite- localizat la etajul 4, compus din: dormitor matrimonial, living, 2 grupuri sanitare, dressing si terasa;

Montpellier Suite- localizat la etajul 5, compus din: dormitor matrimonial, living, 2 grupuri sanitare, dressing si terasa;

Limoges Suite- localizat la etajul 6, compus din: dormitor matrimonial, living, 2 grupuri sanitare, dressing si terasa;

Balmoral Suite- localizat la etajul 7, compus din: dormitor matrimonial, living, 2 grupuri sanitare, dressing si terasa;

Kyoto Suite- localizat la etajul  8,compus din: dormitor matrimonial, living si 2 grupuri sanitare.

Camerele au in dotare: aer conditionat centralizat, cabina de dus, terasa, IP TV -televiziune prin internet (acces internet); seif, minibar; telefon; posibilitate acces nota de plata direct de pe TV.

In tariful camerei este inclus accesul nelimitat la Aqua Area (piscina interioara, saune si sala fitness) pentru oaspetii cazati in cadrul Arena Regia Hotel & Spa 5*.

Facilitati copii: 0-3 ani : gratuitate la cazare si masa –  in functie de disponibilitate si in urma unei rezervari se acorda baby cot. Intre 3-12 ani : 25 euro / noapte / camera reprezentand cazarea cu mic dejun in perioada 1.01-12.06 si 1.09 si 31.12; 40 euro / noapte / camera reprezentand cazarea cu mic dejun si cina in perioada 13.06 – 31.08; 45 euro / noapte / camera reprezentand cazarea cu mic dejun si cina. In perioada 13.06 si 31.08  copiii se pot caza doar in regimul mic dejun si cina sau mic dejun cu dejun si cina. In urma unei rezervari si in limita  disponibilitatii se poate acorda pat suplimentar.

Special pentru copii: piscina exterioara, loc de joaca pe plaja din incinta, spatiu special amenajat unde in fiecare sambata se organizeaza teatru de papusi cu face- painting,  iar in restul zilelor se desfasoara diverse activitati/jocuri sub subravegherea personalului.

Servicii gratuite: Internet, parcare privata, sezlong si umbrela pe plaja, acces la piscina interioara, saune, sala fitness.

Accesul cu animale de companie: Nu este permis .

Atractii in zona: Imperia SPA (piscinaƒ interioara,  hammam, sauna uscata,  sauna umeda,  sala de fitness, tratamente corporale si faciale) centru medical,  piscina interioara/exterioara si pentru copii acces nelimitat la Aqua Area (piscina interioara, saune si sala fitness) pentru oaspetii cazati in cadrul Arena Regia Hotel & Spa 5*.

Cei cazati in cadrul Arcadia Hotel 4* si in cadrul vilelor beneficiaza de 50% discount la facilitatile mentionate. Programul pentru Aqua Area este 09:00 – 22:00. In afara de acestea, oaspetii pot efectua numeroase tratamente de relaxare, infrumusetare, detoxifiere, slabire (se pot efectua in intervalul orar 09:00 – 18:00).Teren de fotbal/volei pe plaja din incinta resortului.

Tarife camera Apartamant Montpellier (cu Pensiune completa) serii de 5 nopti
Preturile sunt de persoana / sejur

 

30.06
10.07
897 EUR
 

 

Tarife camera Apartament Limoges Suite (cu Pensiune completa) serii de 5 nopti
Preturile sunt de persoana / sejur

 

30.06
10.07
897 EUR