•  

Maramuresul din trecut si prezent

Circuit Maramures – Vara 2021

Manastirea Barsana

Tarif: 420 lei/pers.
Durata: 3 zile/ 2 nopti

Itinerariu: Vaslui – Roman – Gura Humorului – Iacobeni – Borsa  – Viseu de Sus – Sapanta – Barsana- Borsa – Gura Humorului – Roman – Vaslui

Tariful include:

– transport autocar clasificat ( aer conditionat, scaune rabatabile, instalatie audio );
– 2 nopti de cazare in camere duble, triple, apartamente – pensiune 3 stele Borsa/ Moisei;
– 2 mic dejunuri si doua cine;
– posibilitatea vizitarii Hanului Ancutei, Parcului de aventura Gura Humorului ( catarari si tiroliana ), Manastirea Moldovita, plimbare cu Mocanita – Viseu de Sus sau circuit Muzeul Memorial de la Sighet si Cimitirul Vesel de la Sapanta, Biserica de lemn de la Sapanta Peri,, Muzeul satului maramuresean, Monumentul Eroilor de la Moisei, drumetie la Cascada Cailor, Muzeul Oului Moldovita;
– posibilitate gratar, discoteca in incinta pensiunii;

– posibilitate sedinta foto in costume populare maramuresene:

– asistenta turistica pe toata durata excursiei.

Tariful nu include intrarile la obiectivele turistice mentionate; el poate suferi eventuale modificari datorate evolutiei pretului combustibilului, independente de vointa agentiei.

Tariful este calculat pentru grupuri de minim 45 de turisti platitori si include gratuitati pentru cadrele didactice insotitoare.

Reprezentantii agentiei va vor oferi suport atat in organizarea si derularea programului turistic, cat si in realizarea dosarului excursiei conform Ordinului nr. 3637/12.04.2016 privind condițiile de organizare a taberelor, excursiilor, expedițiilor și a altor activități de timp liber în sistemul de învățământ preuniversitar.

Manastirea Bogdan Voda
Cascada Cailor
Moisei Monumentul Eroilor
Voronet
Rotation of 20160423_150021
Ruginoasa
Hipism Vatra Dornei
Tiroliana Vatra Dornei