•  

Banchet Bran

EXCURSIE DE ABSOLVIRE 2018 – BRAN

Localitatea Bran se afla la 25 km de la Brasov, si la 190 km de la Bucuresti. Este asezata in cel mai cunoscut si mai frumos areal cu turism rural din Romania, zona Bran-Rucar. Frumusetile zonei: valea Moeciu, Castelul Bran, Pestera Dambovicioara, poienita de brad din Simon, cheile Rasnoavei, Poiana Brasov, Cetatea Rasnov, Zarnesti.

Tarif: 320 lei/pers.

Servicii incluse:

doua nopti de cazare  in camere de  3, 4 si 5 locuri locuri (in pensiune de 2- 3  margarete)

–  doua mic dejunuri si o cina;

–  seara festiva : masa festiva cu DJ ( aperitive, friptura, garnitura, salata, desert, bauturi incluse – cafea, sucuri, apa minerala, sampanie, vin );

– discoteca cu DJ  ( vineri seara );

–  transport autocar clasificat ( instalatie audio, aer conditionat, scaune rabatabile );

vizitarea orasului Brasov ( vineri ), excursie la cetatea Rasnov , pestera Valea Cetatii, Castelului Bran ( sambata) si cetatea taraneasca de la Harman( duminica);

– posibilitati gratar, acces foisor,gradina interioara amenajata, terasa, internet  WI-FI gratuit;

– 18 gratuitati pentru cadrele didactice insotitoare la 95 de turisti platitori;

– asistenta turistica pe toata durata programului turistic.

Facilitati camere:

– camerele dispun de baie proprie ( 80 %  dintre camere ),  paturi duble sau paturi separate, TV,  balcon.

Tariful nu include intrarile la obiectivele turistice mentionate: Pestera Valea Cetatii ( 7 lei/elev, Castelul Bran 8 lei/ elev, Cetatea Rasnov 6 lei/ elev, cetatea taraneasca Harman 5 lei/ elev).

Tariful este valabil pentru grupuri de minimum 95 de  persoane platitoare.El poate suferi usoare modificari in functie de evolutia pretului combustibilului, independente de vointa agentiei.

Reprezentantii agentiei va vor oferi suport atat in organizarea si derularea programului turistic, cat si in realizarea dosarului excursiei conform Ordinului nr. 3060/03.02.2014 privind condițiile de organizare a taberelor, excursiilor, expedițiilor și a altor activități de timp liber în sistemul de învățământ preuniversitar.

 

 

347050876_1357236436

Piata Sfatului - Brasov51324024205_cetatea_rasnovului_-_privire_de_ansambluPestera Valea CetatiiLa Valtoare Bran