•  

HOTEL MARAMI***

HOTEL MARAMI***

HOTEL MARAMI

Tarife camere:

Singla 160 RON
Dubla 180 RON
Dubla de lux 200 RON

Tarifele de cazare includ :

– Mic dejun in stil Bufet Suedez
– Acces liber la Centrul de relaxare (Fitness, sauna, jacuzzi)
– T.V.A.,taxa pe statiune si taxa salvamont

Construit in stilul arhitectural al zonei regale Peles, Hotelul Marami reuseste sa puna intr-un echilibru perfect frumusetea, nobletea si farmecul vechiului cu confortul oferit de tehnica moderna, toate unite intr-un decor de vis.

In ideea de a oferi caldura, linistea si intimitatea dorita de fiecare dintre noi in vacanta, Hotelul Marami reuseste sa-si sustina din plin argumentele in momentul in care invitatia de a ne vizita este onorata.

Camere in nuante deosebite dotate cu: cablu TV, telefon, acces internet, baie, minibar si acces liber la centru de relaxare care este dotat cu sauna, jacuzzi si aparate fitness.

Restaurant 40 de locuri si bar modern cu cele mai speciale cocktailuri.

Sala de conferinte a hotelului Marami are o capacitate de 40 de locuri si are in dotare: telefon, fax, acces internet, TV, video,DVD retroproiector, videoproiector, flip chart,climatizare, birou auxiliar cu PC si telefon.

Alte servicii: parcare cu paza, room-service,cutie pastrare valori, servicii de transfer aeroport, gara,cursuri de schi sub îndrumarea unui monitor, organizare de vizite cu ghid la punctele de interes turistic sau istoric.

MARAMI CAMEREMARAMI CAMERE1MARAMI BAIEMARAMI RESTAURANTMARAMI CONFERINTAMARAMI SINAIA