•  

HOTEL MELODIA****

HOTEL MELODIA****

Oferta: VARA 2017
Statiune: Venus

HOTEL MELODIA VENUS

Info hotel: Nou in 2014 degustari de vinuri din partea casei pentru toti turistii complexului.

Profil :Relaxare/ Confort. Recomandat si familiilor cu copii.

Situare: Hotel Melodia este primul hotel din Venus venind dinspre Cap Aurora si este situat la 150 de metri de plaja.

Hotelul a fost complet renovat in ultimii ani si clasificat in anul 2013 la rangul de 4 stele. Ofera cazare in camere duble si apartamente dotate cu minibar, balcon, televizor si grup sanitar cu dus sau cada. Pe langa spatiile de cazare Hotel Melodia mai are in dotare un restaurant cu terasa exterioara, bar si parcare.

Hotelul dispune de 108 camere duble, 8 apartamente, restaurant Melodia si restaurant Brates Summer Time, terasa, bar, piscina zona relaxare, loc de joaca, parcare.

Special pentru copiii dvs., in cadrul resortului functioneaza la parterul hotelului Clubul ”Micuta Sirena” iar in aer liber se pot destinde la piscina proprie in “Nelson Park” precum si in “Prichindel Land “.

Camerele: Camerele duble au televizor, grup sanitar propriu, balcon cu sezlong si minibar. Dormitorul este dotat cu un pat King size (supradimensionat) pentru confort maxim, cu TV plasma aflat in fata patului si o baie mare cu finisaje moderne (prevazuta cu dus si cada), cu buton de panica, uscator de par si halate de baie.

Cele 8 apartamente sunt dispuse pe toate cele 4 etaje, cate 2 apartamente pe etaj.Oaspetii vor regasi acelasi design elegant, combinat cu un spatiu amplu si mobila moderna, fiind echipate cu: climatizare operata independent, cablu TV, seif si internet wireless. Intimitatea si confortul sunt asigurate datorita unei zone de living si dormitor, perfect delimitate intr-o arie de aproximativ 60 mp. In zona de living se regasete o canapea pentru relaxare, TV plasma de mari dimensiuni si un mini-bar bine aprovizionat.

Restaurant: Masa poate fi servita a la carte” in Restaurant Melodia, aflat in cadrul hotelului, sau in Restaurant Brates, situat la cateva sute de metri, langa Casutele Brates. Restaurantul Melodia se continua la exterior cu o terasa cu mese, ferita de razele soarelui sau de ploaie de copertine. Restaurantul Brates are o capacitate totalAƒ de 800 de locuri si este un restaurant cu autoservire .

“Sea Horse” bar ofera o varietate de bauturi alcoolice si racoritoare, precum si preparate de sezon, intr-un cadru perfect, in aer liber, in proximitatea piscinelor.

Servicii gratuite: Piscine, acces SPA, Jacuzzi, fitness, loc de joaca pentru copii, parcare.

Servicii cu plata: Mini bar, masaj.

Avantaj copii: Intre 0-2 ani (neimpliniti), beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, fara pat suplimentar. Primul copil 2-12 ani (neimpliniti) beneficiaza de cazare gratuita, dar achita 50% din valoarea meselor. Al doilea copil intre 2-12 ani achita 50% din valoarea unui loc si 50% din valoarea meselor, cu pat suplimentar. Intre 12-16 ani achita 50% din valoarea unui loc pentru pat suplimentar si 100% din valoarea mesei.

Atractii in zona: Herghelia Mangalia, Rezervatia naturala Mlastina Herghelie Venus-Mangalia

Tarife camera Dubla (cu Mic dejun) serii de 5 nopti
Preturile sunt de persoana / sejur

 

02.06
12.07
12.07
17.07
17.07
21.08
21.08
26.08
26.08
15.09
686 RON 764 RON 1074 RON 996 RON 684 RON