•  

HOTEL LAGUNA****

HOTEL LAGUNA****

HOTEL LAGUNA MAMAIA

Oferta: VARA 2014
Statiune: Mamaia

Hotel Laguna****- Mamaia  Piscina unica, cu ponton pe lac.

Profil: Hotel Laguna a fost gandit pentru cei ce doresc ceva special si nou, cat si pentru oamenii de afaceri, sejururi turistice, evenimente, seminarii, conferinte, receptii private, expozitii , prezentari de moda, concerte.

Situare: Situat la intrarea in statiune, la 100 m de plaja, pe partea cu lacul, hotelul s-a deschis in anul 2007 si ofera prin designul avantgardist un sejur perfect, definit prin stil si rafinament.

Info hotel: Accesul la etajul IV se face printr-o scara extrem de spectaculoasa. Pe un suport solid din inox au fost montate trepte din sticla transparenta. Contrastul dintre finisajele in intregime albe, raceala oferita de sticla si inox si caldura plantelor au un efect deosebit fiind punctul de atractie al intregii amenajari. Seara, hotelul este scaldat intr-un spectacol de lumina arhitecturala astfel incat, ca o naluca, hotelul apare in culori diferite.

Piscina, construitaiIn 2010, inconjurata de pontonul de tek construit pe malul lacului Siutghiol si cocktailurile racoroase creaza o atmosfera incendiara in zilele si serile de vara. Hotelul dispune de o sala de conferinte cu o capacitate de 30 de locuri cu videoproiector, ecran, flip chart.

Camere: Hotelul are 36 de camera dotate cu baie proprie, TV, aer conditionat, balcon, uscator de par, frigider, telefon, seif, internet wireless.

Restaurantele sunt doua la numar, unul cu specific italian, La Fenice, ce se afla la parterul hotelului si Salon Kmy`s, pe malul lacului Siutghiol. Masa se mai poate servi si pe terasele sau pontonul hotelului de pe lacul Siutghiol.

Servicii gratuite: Sauna, sala fitness,  piscina, parcare.

Servicii cu plata: Spalatorie, masaj. Tratamentul se poate face in cadrul hotelului prin ozonoterapie.

Animale de companie: Accesul este permis sub stricta supraveghere .

Atractii turistice: Aqua Magic, Club tenis cu nocturna, Telegondola, cluburi: Crema Summer Club, Princess, Le Gaga, Ego, Fratelli .

Avantaj copii: Copiii cu varsta de pana in 3 ani au gratuitate la cazare cu mic dejun, copiii a caror varsta depaseste 3 ani platesc valoare integrala a unui mic dejun. Maxim 2 copii peste 3 ani beneficiaza de cazare gratuita, fara pat suplimentar, dar achita valoarea micului dejun integral. Patul suplimentar se va achita la receptie, fara mic dejun.

Tip camera    Dubla

Servicii pachet   Mic dejun

Tarif standard 5 nopti

562 RON pe persoana/sejur, in perioada 14.02.2014 – 30.04.2014

984 RON pe persoana/sejur, in perioada 04.05.2014 – 29.05.2014

1152 RON pe persoana/sejur, in perioada 29.05.2014 – 03.06.2014

1405 RON pe persoana/sejur, in perioada 03.06.2014 – 11.09.2014