•  

HOTEL VICTORIA***

HOTEL VICTORIA***

HOTEL VICTORIA MAMAIA

Oferta: VARA 2017
Statiune: Mamaia

Info hotel: Stil si eleganta italiana!

Profil: dedicat in special familiilor cu copii.

Situare: Hotelul este situat in zona centrala a statiunii Mamaia si se bucura de o pozitie privilegiata fata de principalele atractii turistice din zona – 5 minute de Cazino, 50 de metri de pasarela de promendada si 500 de metri de Aqua Magic.

Info hotel: Hotel Victoria Mamaia beneficiaza de 330 de spatii de cazare: 322 de camere duble si 8 apartamente dispuse pe 9 etaje. Datorita faptului ca hotelul este dispus perpendicular pe tarm, toate camerele au vedere laterala catre mare, cu exceptia celor de la etajul 1. Toate spatiile de cazare sunt prevazute cu balcon, mai putin cele de la parter si etajul 1, unde camerele sunt mai spatioase.

Hotel Victoria Mamaia pune la dispozitia turistilor doua restaurante, unul cu specific italian, iar altul cu specific romanesc si international. In incinta hotelului este amenajat un bar de zi cu masa de biliard. Hotelul dispune de parcare proprie, gratuita in limita disponibilitatii.   Copiii vor face sport, dansa, invata si vor fi angrenati in diferite proiecte, supravegheati cu atentie de personal de specialitate.

Camere: Hotelul dispune de 322 camere, dotate cu TV si cablu, aer conditionat, frigider, telefon, baie proprie si balcon.

Restaurant: Hotelul are doua restaurante, unul cu specific romanesc si international (300 de locuri) si unul cu specific italian (120 locuri). Masa se poate servi si pe terasa restaurantului „Victoria” sau in gradina de vara. Micul dejun este servit in sistem bufet suedez. Nou, din acest an, masa este in sistem all inclusive.

Servicii gratuite: Pastrarea valorilor, primirea si transmiterea mesajelor, informatii turistice, trezirea turistilor, transport bagaje, jocuri de divertisment (sah, rummy, table), internet wireless in lobby.

Servicii cu plata: Servicii postale, fax, telefon national si international, inchiriere calculator in lobby, vanzari marfuri de stricta necesitate.

Avantaj copii: 2 adulti cu 1 copil 0-7.99 ani -gratuitate la cazare si masa, fara pat suplimentar. 2 adulti si 2 copii 0-7.99 ani, primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, iar al doilea achita 30% din pachetul achizitionat de adult, cu pat suplimentar asigurat. Pentru 2 adulti si un copil cu varsta intre 8-11.99 ani se achita 50% din pachetul achizitionat de adult si beneficiaza de pat suplimentar, iar al doilea copil cu varsta intre 8-11.99 ani achita 70% din valoarea mesei. Pentru 2 adulti si un copil cu varsta intre 12-17.99 ani se achita 70% din pachetul achizitionat de adult (cazare si masa) si beneficiaza de pat suplimentar asigurat. Al doilea copil intre 12-17.99 ani achita 70% din valoarea mesei. Se accepta un singur pat suplimentar in camera dubla. Pentru a 3-a persoana adulta cazata in camera dubla se achita 75% din valoarea pachetului achizitionat de ceilalti adulti si se acorda pat suplimentar.

Animale de companie: Accesul cu animale nu este permis.

Atractii in zona: Club XXI, Aqua Magic, Telegondola, Cafenea Lounge Cafe.

 

Tarife camera Dubla serii de 5 nopti
Preturile sunt de persoana / sejur

 

01.07
11.07
11.07
21.07
21.07
26.07
26.07
20.08
1151 RON 1307 RON 1429 RON 1611 RON