•  

HOTEL IRIS/MIMOZA***

HOTEL IRIS/MIMOZA***

HOTEL IRIS-NALBA-MIMOZA

Oferta: VARA 2016
Statiune: Jupiter

Info hotel: NOU IN 2014 O noua locatie Antik- terasa interioara si exterioara in corpul Iris, unde se poate servi masa, sau se pot servi bauturi, deserturi.

Profil: dedicat familiilor cu copii sau familiilor care cauta un sejur linistit.

Situare: Este pozitionat in centrul statiunii, la aproximativ 150 m de plaja.

Info hotel: Hotelul este intins pe 15.000 de mp si cuprinde trei hoteluri (Hotel Iris, Hotel Nalba si Hotel Mimoza) de trei stele, restaurant, gradini, cafe-bar. Datorita gradinilor care il inconjoara si a apropierii de mare este locul ideal pentru petrecerea unui sejur relaxant si intim.

Intregul complex are o capacitate totala de cazare de 300 de locuri. Atat spatiile de cazare cat si spatiile publice sunt renovate si amenajate cu eleganta si bun-gust, folosind culori calde si materiale de foarte buna calitate. Are in dotare camere duble cu doua paturi sau pat matrimonial, apartamente (300 locuri), restaurant, cafe -bar, loc de joaca pentru copii, Kinder Zoo, gradini, parcare .

Camere: Toate camerele duble au mobilier nou din lemn si fier forjat, aer conditionat, televizor, cablu tv, mini-bar, bai cu dus sau cada. Camerele hotelurilor se renoveaza anual. Apartamentele sunt formate din living cu canapea pe colt si dormitor cu pat matrimonial, iar baia are cada.

Restaurant: Serviciile de masa se pot asigura pe baza bonurilor valorice la restaurantul Antik situat in fata hotelului Iris sau la terasele Antik din statiunile Neptun si Saturn.

Servicii gratuite: Informatii turistice, trezirea turistilor la orele solicitate, comenzi taxi, seif.

Servicii cu plata: Inchiriere fier de calcat, jocuri distractive.

Avantaj copii: Copiii intre 0-12 ani impliniti beneficiaza de gratuitate la cazare in camera cu 2 adulti fara pat suplimentar asigurat. Daca se solicita pat suplimentar se va percepe 50% din valoarea unui loc de cazare. Copiii beneficiaza de gratuitate la micul dejun daca adultii insotitori achita pensiunea completa.

Copiii au un loc de joaca special amenajat cu animatori unde pot deprinde tainele modelajului, artei origamii si pot calari unul dintre cei doi ponei. Intr-un spatiu special amenajat se vor desfasura concursuri de darts si table.

Animale de companie: Accesul nu este permis.

Atractii in zona: Aproape de Club Paradise si discoteca Catunul. Pentru cei mici acces la parcul de joaca supravegheat de animatori profesionisti, in fiecare seara acces la Kinder Zoo amenajat langa locul de joaca, cursuri si concursuri pentru cei mici de modelaj si origami, concursuri de dart si table.

Tip camera:  Dubla

Tarife camera Dubla serii de 5 nopti
Preturile sunt de persoana / sejur
01.06
01.07
01.07
21.07
21.07
20.08
20.08
25.08
25.08
14.09
283 RON 413 RON 547 RON 440 RON 413 RON