•  

PENSIUNEA DELTA MARINA***

PENSIUNEA DELTA MARINA***

SFANTU GHEORGHE

PENSIUNEA DELTA MARINA

Localitatea Sfantu Gheorghe se afla la varsarea Dunarii in Marea Neagra pe bratul cu acelasi nume. Dealtfel este singura localitate cu acces atat la Dunare cat si la Marea Neagra.

Navigatia pe acest brat al Dunarii este de interes local. Sectionarea unor meandre in ultimul timp a micsorat lungimea cursului navigabil. De-a lungul sau se insira asezarile: Nufaru, Mahmudia, Uzlina, ultima dintre ele fiind localitatea Sfantu Gheorghe.

Sfantu Gheorghe este singura localitate din Delta Dunarii unde se poate vedea cu ochiul liber atat Dunarea cat si Marea Neagra. Varsarea Dunarii in mare este absolut fascinanta, plaja fiind alcatuita din fel mai fin nisip pe o intindere impresionanta. La varsare formeaza insulele Sacalin considerate un inceput de delta secundara. Rezervatia naturala Sacalin – Zatoane se intinde in sudul comunei Sfantu Gheorghe pe circa 21.000 de hectare limitrofe litoralului. Este o succesiune de grinduri cu lacuri izolate, zone mlastinoase, ape fluviale si salmastre, balti nisipoase, traversate de dune paralele, stuf. Lacurile Zatoane, in special, sunt locuri cu pasaj, de popas si de clocit lebede, starcii albi, rosii si galbeni, tiganusi, lopatari.

Pensiunea Delta Marina pune la dispozitia clientilor: – 18 camere cu o capacitate maxima de 34 de persoane – Restaurant – Bar – Living – Sala de conferinte.Fiecare camera este dotata cu: telefon,internet,mini-bar,televizor cu plasma, aer conditionat, dus.

Tip camera: Dubla

Servicii pachet: Cazare

Tarif standard 5 nopti: 344 RON – 405 RON  16.04 -27.11.2014