•  

PENSIUNEA SHARAIMAN***

PENSIUNEA SHARAIMAN***

MURIGHIOL

PENSIUNEA SHARAIMAN

Info hotel: Pensiunea Sharaiman este localizata in satul pescaresc Dunavatul de Jos – ultimul punct de acces auto dinspre Tulcea pe bratul Sf. Gheorghe si poarta principala de acces in Rezervatia Biosferei Delta Dunarii.

Principalele puncte de interes in zona sunt Rezervatia Biosferei Delta Dunarii, Lacul Razim, manastirea Halmyris, ruinele orasului antic roman Halmyris, situl arheologic Cetatea Zaporojeni, Gura Portita, Plaja pustie de la Perisor, Sfantul Gheorghe – la varsarea Eunarii in Marea Neagra.

AGREMENT SI ACTIVITATI – Pescuit ( doar cand este permis sau in incintele amenajate – contra cost); – Plimbari pe Canalele Deltei Dunarii cu ambarcatiuni cu motor si canoe; – Plimbari cu bicicleta pe un traseu de aprox 30 km pe malul canalului Lipoveni, Dunavat, Dunare; – Vizitare obiective turistice din imprejurimi ( sit arheologic – Cetatea Zaporojeni, Cetatea Halmyris, Manastirea Halmyris).

Intrucat cea mai importanta atractie a zonei este Rezervatia Biosferei Delta Dunarii, ce se interpune intre Dunare si partea de vest a Marii Negre, Pensiunea Sharaiman pune la dispozitia vizitatorilor ambarcatiuni de diferite tipuri si pentru toate buzunarele pentru a patrunde in toate colturile mirifice ale Deltei. Turistii nostrii pot descoperi secretele si frumusetea Deltei Dunarii cutreierand canalele si lacurile sale.

In aceste sens, va propunem urmatoarele Cazare in 2 apartamente , 1 camera cu pat matrimonial, 1 tripla, sau 6 camere cu 2 paturi separate. – Bar – Restaurant cu semineu; – Cuptor pe lemne, plita si gratar pentru gatit traditional; – Specialitati culinare dobrogene (peste, vanat) afumate in afumatoarea proprie; – Piscina, jacuzzi si sezlonguri din lemn; – Terasa; – Spatii verzi; – Parcare; – Acces gratuit internet wi-fi.

Tip camera: Dubla

Servicii pachet: Mic dejun

Tarif standard 5 nopti:  420 RON – 575 RON pers/sejur 01.05 – 17.12.2014

Tip camera: Tripla

Servicii pachet: Mic dejun

Tarif standard 5 nopti: 333 RON – 455 RON pers/sejur 01.05 – 17.12.2014

Tip camera: Apartament

Servicii pachet: Mic dejun

Tarif standard 5 nopti: 563 RON – 825 RON pers/sejur 01.05 – 17.12.2014