•  

PENSIUNEA OPRISAN***

PENSIUNEA OPRISAN***

CRISAN

PENSIUNEA OPRISAN CRISAN

Info hotel: Pentru a putea ajunge in acest loc deosebit, plin de salbaticie si inedit, modalitatile de acces sunt cele navale. Zilnic din portul Tulcea aveti urmatoarele optiuni: -nava clasica, plecare la ora 13:30, sosire la ora 16:00; l-a cerere va putem asigura transportul cu salupa pensiunii din Murighiol sau Tulcea.

In mijlocului magiei naturii, aproape de salbaticia Deltei Dunarii, familia Oprisan incearca sa va ofere un sejur deosebit pastrand farmecul creat de natura si totusi avand toate conditiile unei pensiuni de 3 margarete.

Pensiunea Oprisan va ofera 6 camere a cate 2 locuri si baie individuala si 1 apartament. Pentru savurarea specialitatilor pescaresti gatite fabulos de Tanti Tudosca aveti la dispozitie terasa in aer liber si un salon spatios si racoros. Printre specialitatile preparate din cel mai proaspat peste si produsele ecologice din ograda familiei va mentionam doar cateva: ciorba de peste, salau proaspat cu maioneza, crap pe varza, plachie de peste, ciorba cu perisoare de peste, saramura lipoveneasca, chiftelute de peste, peste prajit, lapte proaspat de la vacutele din ograda pensiunii, oua, branza, salata de icre facuta dupa reteta secreta a lui Tanti Tudosca si in plus preparate de pui, porc sau vita.

Pentru un sejur complet, familia Oprisan va recomanda plimbarile cu barca pe minunatele si salbaticele canale si lacuri ale Deltei. Aici pot fi surprinse in splendoarea lor grupuri de pelicani, lebede, cormorani, lisite, rate salbatice, egrete, sitari, lopatari si poate chiar vulturii codalbi care sunt recunoscuti ca o raritate in fauna Europei. Totodata veti fi impresionati si de frumusetea florei: nuferi albi si galbeni, jungla de stuf si papura.

Deasemenea organizam plimbari cu salupa pe Canalul Dunarea Veche, la Caraorman si Letea unde intermediem vizitarea padurilor de stejari si a dunelor de nisip (padurile Caraorman si Letea sunt monumente ale naturii) sau la Sulina pentru a putea vedea locul unde se intalneste Dunarea cu Marea Neagra.

Traseele turistice sunt stabilite de comun acord impreuna cu dumneavoastra. Pentru doritori ii putem initia in tainele pescuitului, si le asiguram gratuit unditele, iar pentru pescarii impatimiti organizam partide de pescuit la urmatoarele specii: crap, somn, stiuca, salau, caras, etc. in locuri bine stiute de localnici. Pe durata deplasarilor veti fi insotiti de cei mai buni cunoscatori ai locurilor.

Tip camera: Dubla

Servicii pachet:  Cazare

Tarif standard 5 nopti:  303 RON pers/sejur 16.04 – 17.11.2014

Tip camera: Apartament

Servicii pachet: Cazare

Tarif standard 5 nopti:  430 RON pers/sejur 16.04 – 17.11.2014