•  

PENSIUNEA EDEN***

PENSIUNEA EDEN***

CRISAN

HOTEL EDEN CRISAN

Info hotel: Sat pescaresc la origini, Crisan a cunoscut o dezvoltare rapida tocmai datorita pozitiei sale privilegiate pe cel mai circulat canal, Sulina, frecventat de navele comerciale cat si de cele de turism si agrement.

Trei mari meandre ale fluviului se unesc aici, tot ele fiind caile de acces la unele dintre cele mai inedite coloane ale Deltei: spre sud catre Caraorman, lacul Puiu si lacul Rosu, iar la nord, pe malul dintre bratele Dunarii vechi, catre Mila 23 sau spre satul si padurea Letea. Astazi Crisanul reprezinta, fara indoiala, un potential economic, in special turistic, de o deosebita importanta care asteapta sa fie valorificat in toate valentele sale. In localitatea Crisan accesul se face cu navele clasice de calatori (3 ore de mers) sau cu navele rapide (1 ora de mers), navigand pe bratul Sulina. Distanta fata de municipiul Tulcea este de 47 km.

”EDEN” dispune de 10 camere si 2 apartamente cu 24 locuri de cazare. Fiecarea camera este dotata cu aer conditionat, baie cu cabina de dus si uscator de par, televizor, cablu TV, telefon, frigider. Pensiunea este echipata cu centrala termica ce asigura apa calda permanenta si incalzire centrala pe timpul perioadelor friguroase.

Pensiunea dispune de bar, restaurant si terasa cu o capacitate de 60 de locuri, unde se pot servi diferite specialitati din peste, dar si preparate traditionale.

Tip camera: Dubla

Servicii pachet: Mic dejun

Tarif standard 5 nopti:  561 RON pers/sejur 16.04 – 17.12.2014

Tip camera: Apartament

Servicii pachet: Mic dejun

Tarif standard 5 nopti:  774 RON pers/sejur 16.04 – 17.12.2014