•  

PARADISE DELTA HOUSE****

PARADISE DELTA HOUSE****

CRISAN

PARADISE DELTA HOUSE

Info hotel: Paradise Delta House are in oferta de cazare 18 camere si 6 apartamente.

Fiecare camera are baie proprie, terasa spatioasa cu vedere la Dunare si lacuri, este dotata cu televizor, cablu, TV minibar, telefon, aer conditionat, incalzire proprie. Camerele, situate pe doua nivele, sunt spatioase, confortabile si modern mobilate, respectand totodata specificul zonei nord-dobrogene.

Suntem aprovizionati in mod constant si pregatiti sa va oferim confortul si mancaruri alese, despre preparatele noastre veti gasi detalii in oferta noastra de gastronomie. Incepind din acest an vom posta si retetele dupa care se prepara delicioasele mincaruri din bucataria deltei si zonei dobrogene. Din anul 2012 am amenajat si deschis un loc special destinat copiilor, dotat cu piscina si securizata ca acestia sa se bucure in siguranta de jocurile copilariei. Cu aceasta ocazie am dezvoltat si o multitudine de programe pentru cei mici, mai multe detalii gasiti la ofertele noastre de vara.

Paradise Delta House este cu regim inchis, cazarea se face numai pe baza de rezervare prealabila si in functie de pachetele turistice din oferta. Este o destinatie pentru relaxare, unde veti fi inconjurati de liniste si lux.

Tip camera: Dubla Twin

Servicii pachet: Mic dejun

Tarif standard 5 nopti:  600 RON/pers/sejur 01.06 – 29.09.2014

Tip camera: Dubla Matrimoniala

Servicii pachet: Mic dejun

Tarif standard 5 nopti:  600 RON/pers/sejur 01.06 – 29.09.2014

Tip camera: Camera Family

Servicii Pachet: Mic dejun

Tarif standard 5 nopti:  850 RON/pers/sejur 01.06 – 29.09.2014