•  

HOTEL SUNRISE****

HOTEL SUNRISE****

CRISAN

HOTEL SUNRISE CRISAN

Info hotel: SUNRISE se afla la 50 km de orasul Tulcea si la 20 km de orasul Sulina, in satul pescaresc Crisan, la intersectia drumului catre Caraorman si bratele Eunarii Vechi.

Servicii oferite de Hotel Sunrise Crisan -Restaurant pe doua nivele, capacitate de 60 de locuri. -doua baruri de zi si de noapte si salon biliard, tenis de masa. -Sala conferinte, 30 de locuri, dotata cu video-proiector, ecran, flipchart. -Piscina copii, piscina adulti, sala de fitness, sauna. -Lac propriu de pescuit. -Terasa, gratar.

Va stau la dispozitie: – restaurantul pe doua nivele (fumatori, nefumatori) unde se pot servi mancaruri traditionale din peste specifice zonei sau mancaruri din meniul international . – doua baruri de zi si de noapte. – piscina, sezlonguri, umbrele de soare, terasa in aer liber zi si noapte . – sala de fitness pentru cei care doresc sa se mentina in forma maxima. – disco-club (sonorizare, jocuri de lumini, ceata, fum si efecte speciale de ultima generatie). – sala de biliard si tenis de masa pentru cunoscatori. – spatiu special amenajat pentru gratar in aer liber si foc de tabara pe malul iazului. – sala de conferinta ideala pentru seminarii sau training, dotata cu video-proiector, ecran de proiectie, flipchart, televizor si video, internet wireless.

Se pot organiza: – excursii si plimbari in Delta Dunarii cu barci cu motor pe trasee turistice. – pescuit sportiv – birdwatching – Delta Dunarii fiind un adevarat paradis faunistic. – picnic in natura – transport pt. grupuri oriunde in zona Delta Dunarii prin noul serviciu Sunrise- Water Taxi.

Tip camera: Dubla

Servicii pachet: Mic dejun

Tarif standard 5 nopti: 675 RON pers/sejur  05.05 – 28.08.2014

                                                655 RON pers/sejur  28.08 – 02.09.2014

                                                625 RON pers/sejur  02.09 – 16.11.2014