•  

HOTEL AERIA***

HOTEL AERIA 3*
– demipensiune / all inclusive –
www.aeria.gr

Hotel Aeria Thassos

Hotelul Aeria a fost construit în anul 1992 în zona Astris în stil tradiţional, fiind format din trei clădiri, toate oferind vedere laterală către mare.
Localizare: Este situat în partea sudică a insulei, în zona Astris, aproximativ 200 m distanţă de plajă.
Facilităţile hotelului: receptie, restaurant, room service, bar, snack bar, internet wireless în întregul hotel gratuit, grădină, terasă şi parcare. Hotelul accepta nimale de companie.
Facilităţile camerelor: Camerele sunt doatate cu telefon, TV Satelit, radio, A/C, minibar, baie cu duş şi balcon cu vedere laterală la mare.
Piscină: Hotelul dispune de piscină şi de un bar la piscină.

Plecari: 09.07, 16.07, 23.07, 30.07, 06.08, 13.08, 20.08, 27.08, 03.09  –  445 euro/pers.

Primul copil 0-4.99 ani GRATUIT; Primul copil 5-11.99 ani plătește transportul;
Al doilea copil 0 -1.99 ani GRATUIT.

Supliment transport autocar din București 55€/pers.;
Plecări cu autocar în fiecare Miercuri;
Intrare la cazare în fiecare Joi

Servicii incluse :
7 nopţi cazare cu Demipensiune*/All Inclusive; Însoţitor de grup din partea agenţiei (la autocar); Asistență turistică

Preţul nu include :
Asigurare medicală de călătorie şi asigurarea storno; Taxele de intrare la obiectivele turistice si programe opţionale; Alte taxe şi cheltuieli personale;
Bilet ferry boat Keramoti Thassos – Keramoti 10 € */persoană

Bine de stiut

– autocarele agenţiei sunt cele mai moderne din industria turistică, toate clasificate la 3*, echipate cu sistem audio-video, aer condiţionat, scaune rabatabile.
– turiştii se vor prezenţa la locul de îmbarcare cu cel puţin jumătate de oră mai devreme faţă de orele de plecare menţionate.
– pentru plecările din ţară pot apărea întârzieri pe traseu din diverse motive care nu ţin de agenţia noastră (trafic).
– aşezarea în autocar va fi realizată de către ghidul însoţitor conform diagramelor de îmbarcare (în funcţie de ordinea înscrierii turiştilor în agenţie).
– autocarul face popasuri pe traseu la aproximativ 3 ore.
-clasificarea hotelurilor este dată de autorităţile în domeniu din ţara respectivă.
– cazarea începe cu oră 14.00 în prima zi de sejur iar eliberarea camerelor se va face în funcţie de regulamentul intern al fiecărei unităţi de cazare, în jurul orelor 09.00.

Formalitati

La frontieră este obligatorie deţinerea unei cărţi de identitate sau paşaport valabil minim 6 luni. Nu este obligatorie asigurarea medicală de călătorie, însă, agenţia recomandă să aveţi. Pentru a putea ieşi din ţară, copiii sub 18 ani trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor, să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat. Adultul care îi însoţeşte, în cazul în care nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să îl prezinte la frontieră.