•  

Paralia Katerini-Hotel Konstantin***

HOTEL KONSTANTIN 3*
– Demipensiune

Hotel Konstantin Paralia Katerini

Hotelul Konstantin imbina serviciile de calitate cu atmosfera relaxanta si personalul ospitalier.
Localizare. Acesta are o pozitie ideala, la numai 10 m. de plaja (doar strada pietonala care traverseaza statiunea il desparte de aceasta).
Facilitati hotel. Turistii pot beneficia de facilitati precum receptie, restaurant, lobby bar, internet, parcare, plaja amenajata cu sezlonguri si umbrele.
Facilitati camera. Camerele hotelului dispun de baie proprie cu dus, uscator de par, telefon, TV, frigider, aer conditionat, acces wireless.

Plecari: 20.06, 27.06, 04.07, 11.07, 18.07, 15.08, 22.08, 29.08  –  383 euro/pers.

25.07, 01.08, 08.08  –   399 euro/pers.

Primul copil 0-4.99 ani GRATUIT.

Supliment transport autocar din Bucureşti 55 €/pers
Plecări cu autocar în fiecare Vineri
Intrare la cazare în fiecare Sâmbătă

Servicii incluse :
7 nopţi cazare; Demipensiune; Însoţitor de grup din partea agenţiei (la autocar) si asistenta turistica.
Preţul nu include :
Asigurare medicală de călătorie şi asigurarea storno; Taxele de intrare la obiectivele turistice si programe opţionale; Alte taxe şi cheltuieli personale.

Bine de stiut

– autocarele transportatoare sunt cele mai moderne din industria turistică, toate clasificate 3*, echipate cu sistem audio-video, aer condiţionat, scaune rabatabile.
– turiştii se vor prezenta la locul de îmbarcare cu cel puţin jumătate de oră mai devreme faţă de orele de plecare menţionate.
– pentru plecările din ţară pot apărea întârzieri pe traseu din diverse motive care nu ţin de agenţia noastră (trafic).
-aşezarea în autocar va fi realizată de către ghidul însoţitor conform diagramelor de îmbarcare (în funcţie de ordinea înscrierii turiştilor în agenţie).
– autocarul face popasuri pe traseu la aproximativ 3 ore.
– clasificarea hotelurilor este dată de autorităţile în domeniu din ţara respectivă.
– cazarea începe cu ora 14.00 în prima zi de sejur, iar eliberarea camerelor se va face în funcţie de regulamentul intern al fiecărei unităţi de cazare, în jurul orelor 09.00

Formalitati

La frontieră este obligatorie deţinerea unei cărţi de identitate sau paşaport valabil minim 6 luni. Nu este obligatorie asigurarea medicală de călătorie şi asigurarea storno, însă, agenţia recomandă să aveţi. Pentru a putea ieşi din ţară, copiii sub 18 ani trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor, să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care îi însoţeşte, în cazul în care nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să îl prezinte la frontieră.