•  

HOTEL AQUIS SANDY BEACH****+

HOTEL AQUIS SANDY BEACH 4****+
-aquis all inclusive-

Hotel Aquis Sandy Beach

Facilități hotel: Hotelul Locația: Hotelul este situat la 30 m de plaja cu nisip din St. Georgios S-V, la 22 km de aeroport și Corfu Town. Aquis Sandy Beach Resort este hotelul ideal pentru cupluri şi familiile care doresc o vacanță relaxantă şi odihnitoare dar şi cu distracție şi animație are 562 camere recent renovate, internet wireless, laptop (de inchiriat), spălatorie, serviciu de trezire, baby-sitting, cameră pentru bagaje, rent a car, doctor la cerere (24 h), minimarket, magazin de suveniruri, 2 piscine exterioare, piscină pentru copii, loc de joacă şi club pentru copii (4-12 ani), teatru în aer liber, animație, 2 terenuri de tenis, sală de gimnastică complet echipată, biliard, sezlonguri şi umbrele gratuite la piscină, prosoape (piscină/plajă – depozit).
Facilități camere: aer condiționat individual, TV satelit, telefon, mini frigider, seif (contra-cost), baie cu cadă şi uscător de păr, balcon/ terasă cu mobilier.
Mese: Sistem Aquis All Inclusive (toate mesele stil buffet) în restaurant principal, restaurant a la carte cu specific mediteranean (pentru oaspetii hotelului o cină pe saptămână inclusă).

Plecari: 16.06, 08.09, 15.09  –  529 euro/pers.

07.07, 01.09  –  600 euro/pers.

14.07, 21.07, 28.07, 04.08, 11.08, 18.08, 25.08  –  665 euro/pers.

Supliment transport autocar din București 85 €/pers
Plecari cu autocar în fiecare Luni
Intrare la cazare în fiecare Marți

Servicii incluse :
7 nopţi cazare cu all inclusive;
Însoţitor de grup din partea agenţiei (la autocar) si asistenta turistica.

Preţul nu include :
Asigurare medicală de călătorie şi asigurarea storno;
Taxele de intrare la obiectivele turistice si programe opţionale;
Alte taxe şi cheltuieli personale;
Bilet ferry-boat Igoumenitsa-Corfu-Igoumenitsa: 20€/ pers (tariful poate suferi modificări datorită creșterii costului combustibilului).

Formalitati

La frontiera este obligatorie detinerea unei carti de identitate sau pasaport valabil minim 6 luni.
Pentru a putea iesi din tara, copiii sub 18 ani trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat.