1 MAI LA ISTANBUL – VIZITARE SI SHOPPING

EXCURSIE LA ISTANBUL

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

29 APRILIE – 03 MAI 2019

200 euro / persoana – 3 nopți / 4 zile;

 Cazare Hotel  3* +  Mic dejun  +  Transport autocar clasificat

 PROGRAM  EXCURSIE

Luni -29.04.2019 – Ora 19.00,  întâlnire în parcarea BCR. Ora 19.30 plecare  pe traseul: Vaslui – Focșani – București- Giurgiu-Ruse – Veliko Tarnovo – Edirne  – Istanbul. Pe timpul nopţii se traversează Bulgaria.

Marti – 30.04.2019 – Dimineața sosire în Istanbul.    Gunaydın! (Bună dimineața!)

Plimbare pietonală prin centrul istoric: piața Sultanahmet, Hipodromul și Obeliscul Egiptean (cel mai vechi monument din Istanbul) adus din orașul Karnak, provincia egipteană Luxor, de către împăratul roman Theodosius I (379-395 d.Hr.).

Cazare la hotel ora 14.00.

Opţional se va vizita: Palatul Topkapi reședința sultanilor până în1856, unde admirăm celebrul palat, grădinile, Haremul și tezaurul unde sunt expuse sabia lui Stefan cel Mare și toiagul lui Moise, apoi Basilica Cisternă (Yerebatan Sarnici), construită în secol IV și transformată într-o uriașă cisternă cu apă, menită să alimenteze Palatul Topkapi. Cele 336 de coloane din marmură din interior sunt frumos luminate și conduc vizitatorii spre locul unde se afla 2 capete ale Meduzei. Incheiem cu Moscheea Albastră, denumita astfel datorită celor 21.000 de bucăți de faianță bleu din interior. Timp liber, Cazare în Istanbul. İyi geceler! (Noapte bună!)
Miercuri – 01.05.2019 Mic dejun. Timp liber în Istanbul sau croazieră pe Insula Prinților – Buyukada, din Marea Marmara, denumită astfel pentru că în perioada bizantină prinții sau alți membri ai familiilor regale erau exilați aici. E o locație minunată, cu vegetație mediteraneană, multă liniște, aer curat, briza calduță, atmosfera de vacanță și nici o mașină pe străduțele pe care se circulă doar cu calești trase de cai și biciclete A doua variantă o reprezintă Croaziera pe Bosfor.

Intoarcere în Istanbul și timp liber pentru vizite individuale sau shopping. Opțional: Hagia Sofia reper istoric, religios și cultural, capodopera arhitecturala ce atrage milioane de vizitatori in fiecare an. In complexul muzeal se afla și mormintele sultanilor Mehmet III, Selim II, Murat III, Ibrahim I și Mustafa I.

Sugerăm o vizită în Marele Bazar, inima comercială a Istanbulului, cel mai mare și mai vechi bazar acoperit din lume, ce însumează peste 4000 de magazine înșiruite pe 60 de străzi. Cazare în Istanbul la același hotel.
Joi – 02.05.2019 Mic dejun. Opţional, utilizând transportul în comun, vizită la Palatul Dolmabahce, supranumit și „Versailles-ul Orientului”, simbolul măririi și decadenței Imperiului Otoman, ultima reședință a sultanilor și a președintelui Mustafa Kemal.

 Alte obiective propuse: Turnul Galata, Podul Galata, Bazarul cu mirodenii (Bazarul egiptean), Moscheea Suleymaniye unde sunt așezați sultanul Suleyman împreună cu sultana Hurrem. Este a doua cea mai mare moschee din Istanbul, după Moscheea Albastră. Seara, opţional, cină cu spectacol tradiţional, cu cântece, dansuri turceşti şi preparate culinare. Cazare în Istanbul.
Vineri 03.05.2019 Mic dejun.   Opțional: vizită la Akvaryum Istanbul.

Eliberarea camerelor ora 12.00. Timp liber pentru vizite individuale sau shopping.

Plecare spre România ora 16.00. Sosire în Vaslui în jurul orei 4.00 a.m., în funcţie de trafic şi formalităţi vamale.
SERVICII INCLUSE:
Transport cu autocar licenţiat cu aer condiționat, instalatie audio – video, scaune rabatabile;
3 nopţi cazare cu mic dejun în hotel categoria 3 stele;
Insoţitor de grup.

TARIFUL NU INCLUDE:

 • asigurarea medicală de călătorie, biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice,  activităţile opţionale, transportul în comun în Istanbul.
 •  Palatul Topkapi: 9 €;
 •  Basilica Cisternă:5€;
 • Insula Prinţului – tariful include transport local – tramvai + vaporaş, turul insulei cu trăsura şi prânz cu băuturi: 35-40 €.
 • Croazieră pe Bosfor:  25-30 €;
 • Hagia Sofia: 9 €;
 • Seară turcească: între 35-40 €
 •  Palatul Dolmabahce: 25€
 •  Istanbul Akvaryum: adulți-12€, copii-7€ sau familie din 3 persoane-28 €. Pentru grup minim de 16 pers. Se negociază tariful.

Cazarea se face în camere pentru 2 persoane
NOTĂ:

 • Excursia se achită în EURO sau LEI (curs BNR din ziua plății + 2%).
 • La înscriere se achita un avans de 75 euro/pers.
 • Excursia trebuie achitată integral cu cel puțin 30 zile înaintea plecării.
 • Prețul este calculat pentru un grup de 30 persoane.
 • Selectarea locurilor în autocar  se face în ordinea înscrierilor.
 • Repartiția camerelor se face de către recepția hotelului.
 • Deoarece legislația din Turcia nu permite decât ghizilor din aceste țări (ghizi locali) să însoțeasca turiștii în muzee și la celelalte obiective turistice, ghidul român va face o prezentare în autocar.
 • Conducatorul de grup poate modifica programul în funcție de anumite condiții obiective urmând ca până la sfârșitul excursiei programul să se efectueze în integralitatea lui.
 • Hotelul este clasificat conform normelor de clasificare locale.
 •  Asigurarea o vom face cu 7 zile înaintea plecării, cu tarif de grup.
 • Acte necesare: Paşaport valabil minim 150 de zile (5 luni) de la data intrării în Turcia, Asigurare medicală de călătorie (se face asigurare de grup cu o săptamâna înaintea plecării). Nu se poate călători cu Buletin (BI) sau Carte de Identitate (CI) în Turcia. Moneda națională a Turciei este lira turcească, (la bancă se schimbă în lire turcești: lei, euro, dolari, lire sterline).

Informatii si rezervari la mobil 0756 671 789, email: contact@campast.ro sau direct la sediul agentiei din Cladirea Corevas – langa Primaria Vaslui.

Hagia SofiaMoscheea SuleymanePalatul TopkapiTurnul galatabazilica-cisterna istanbulBazarul egipteanBazarul IstanbulAcvariul Istanbul

 

LAST MINUTE SPA SI RELAXARE GYULA - ERKEL HOTEL
EXCURSIE CHISINAU - MILESTII MICI - DECEMBRIE 2018