CONCERT DE CRACIUN VIENA

Craciunul la Viena

Concert de Craciun Viena

Transport avion  5 zile/ 4 nopti | de la 359 Euro

Perioada: 22 – 26 decembrie 

 22 decembrie Bucuresti – Viena

Intalnire la ora 14:25 in aeroportul HENRI COANDA (OTOPENI) cu insotitorul de grup si check in pentru zborul TAROM RO343 cu decolare la ora 16:25. Sosire la Viena la ora 17:05. Dupa recuperarea bagajelor, imbarcare in autocar si transfer la hotel. Seara, timp liber la dispozitie. Cazare Hotel AUSTRIA TREND ANANAS 4* situat central sau similar Viena.

 23 decembrie Viena – Ringstarsse – Palatul Hofburg – Piata de Craciun

Mic dejun. Tur de oras Viena cu ghid local de limba romana. Tur panoramic, din autocar, de-a lungul celebrului Ring Vienez: Ministerul de razboi, MAK-muzeul de arta contemporana,  Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Imperial Hofburg – fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria, Burgtheater si Biserica Votiva. Tur pietonal in centrul istoric: Palatul Hofburg, Catedrala Sf.Stefan. Transfer la hotel si cazare.  Dupa amiaza, vizitarea renumitei Piete de Craciun de la Viena din Piata Primariei cu ghidul insotitor. Una dintre cele mai cunoscute si mai vizitate Piete de Craciun se deschide in fiecare an in piata Primariei din Viena. Vizitatorii regasesc aici un amestec placut de culoare, muzica, lumina si diversitate culturala care invaluie atmosfera intr-un cadru feeric. Cazare Hotel AUSTRIA TREND ANANAS 4* situat central sau similar Viena.

24 decembrie Abatia Melk – Defileul Dunarii – Ajunul Craciunului

Mic dejun. Optional, Excursie la ABATIA MELK & DEFILEUL DUNARII WACHAU. Abatia Melk impresioneaza prin maretia sa si farmecul deosebit al zonei in care se afla. Aici se afla cea mai mare biblioteca din lume. Intoarcere la Viena pe defileul Dunarii Wachau. Vom urma cel mai frumos traseu al Dunarii, stramtoare cunoscuta sub numele de Wachau. Puteti admira Castele medievale, sate pitoresti si celebrele plantatii viticole. Tarif: 50 Euro/persoana si include: transport autocar, ghid insotitor, bilet de intrare si ghid local pentru vizita la Abatia Melk. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie in Viena. Seara, optional, va invitam la un eveniment privat, Cina Festiva de Craciun „Christmas Dinner” la Hotel Ibis Mariahilf. Tarif: 55 Euro /adult, 30 Euro/copil 2-11,99 ani si include: Cina de Craciun meniu festiv, pachet de 3 bauturi incluse:1 welcome drink si 2 bauturi la alegere (vin / bere / bautura racoritoare), decoratiuni de Craciun, muzica ambientala de sezon, transfer cu autocarul dus-intors (19:30 – 22:30/23:00). Cazare Hotel AUSTRIA TREND ANANAS 4* situat central sau similar Viena.

25 decembrie Viena – Palatul Schonbrunn – Concertul extraordinar de Craciun

Mic dejun. Dimineata intalnire cu ghidul si transfer cu autocarul la Palatului Schönbrunn pentru vizitarea Pietei de Craciun de la Schonbrunn. Timp liber pentru cumparaturi. Aici mai puteti opta pentru o vizita a palatului cu audio-guide in limba romana sau o vizita la Gradina zoologica Imperiala. Transfer cu autocarul inapoi la hotel.  Timp liber la dispozitie. La ora 18:00 servirea cinei la hotel (meniu 3 feluri, apa si paine incluse, fara bauturi). Ora 20:30 – Concert Extraordinar de Craciun la Palatul Imperial HOFBURG al celebrei orchestre „Wiener Hofburg-Orchester” www.hofburgorchester.at. Peste 40 de muzicieni si 4 solisti de opera va vor fascina cu faimoasa muzica a lui Mozart si Strauss intr-o „atmosfera imperiala” la Palatul Imperial „Hofburg”. (Transferul inclus cu autocarul hotel-Palatul Hofburg-hotel). Cazare Hotel AUSTRIA TREND ANANAS 4* situat central sau similar Viena.

26 decembrie Viena – Bucuresti

Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru vizitarea Vienei. Va sugeram o plimbare pietonala cu insotitorul de grup pe Ringstrasse si o viziata la Palatul Imperial Hofburg – Apartamentele Imperiale, Museum Quartier sau Palatul Belvedere unde se gaseste cea mai mare colectie din lume Gustav Klimt. La ora 15:00 transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul companiei TAROM RO344 cu decolare la ora 17:50. Aterizare in Bucuresti la ora 20:20.

 

CRACIUN VIENA 2019– GALA IMPERIALA
359 Euro adult loc in camera dubla
172 Euro copil 2-11,99 ani cu doi adulti
479 Euro adult loc in camera single

Tarife calculate pentru un grup de 30 platitori

 Tariful include:

 • Bilet de avion Bucuresti – Viena – Bucuresti
 • 1 Bagaj de mana de 10kg si 1 bagaj de cala de 23 kg incluse !
 • 4 nopti cazare cu mic dejun Hotel  4*
 • 1 cina la hotel in ziua de 25 decembrie
 • Biletul cat.A la Concertul Extraordinar de Craciun al Wiener Hofburg Orchester la Palatul Imperial Hofburg (in valoare de 90 Euro/persoana)
 • Tur de oras Viena cu ghid local de limba romana
 • Transfer hotel – Palatul Schonbrunn cu vizitarea Pietei de Craciun de la Schonbrunn – hotel
 • Vizitarea Pietelor de Craciun de la Viena cu insotitorul de grup
 • Transfer hotel – Palatul Hofburg – hotel in seara concertului de Craciun
 • Transferuri aeroport – hotel – aeroport
 • Insotitor de grup

 Tariful nu include:

 • Taxele de aeroport si combustibil: 150 Euro/persoana (pot suferi modificari)
 • asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul), intrarile la obiectivele turistice, biletele pentru transportul public
 • Cina Festiva de Craciun „Christmas Dinner”  (se rezerva din tara)

Tarif : 55 Euro /adult, 30 Euro/copil 2-11,99 ani si include: Cina de Craciun meniu festiv, pachet de 3 bauturi incluse: 1 welcome drink si 2 bauturi la alegere (vin / bere / bautura racoritoare), decoratiuni de Craciun, muzica ambientala de sezon, transfer cu autocarul dus-intors (19:30 – 22:30/23:00)

La inscriere se achita un avans de 150 euro/pers. , diferenta de plata urmand a fi facuta in alta transa de 150 euro pana la 01.10.2019 si restul de plata cu 15 zile inainte de inceperea calatoriei.

WEEK-END LA VELIKO TARNOVO - UN MUZEU IN AER LIBER
LAST MINUTE SPA SI RELAXARE GYULA - ERKEL HOTEL