•  

BRAZILIA

 BRAZILIA – EXPEDITIE AMERICA DE SUD – BEST OF BRAZIL -

brazilia-large

TARIF:  3500 Euro/pers.

Dificultate: redusa

Marimea grup: 4 – 12

Durata: 16 zile

Ziua 1-2: Bucuresti – Rio de Janeiro – Iguacu
Zbor Bucuresti-Iguacu. Transfer la hotel . Restul zilei este libera.

Ziua 3: Iguacu Falls
Astazi vom explora pentru o jumatate de zi partea braziliană a cascadei  cu un ghid naturalist bilingv. Vom explora Iguacu National Park, una dintre cele mai mari rezervatii ecologice din lume şi totodata  habitatul  pentru nenumarate specii de păsări, mamifere şi plante. In curand vedera noastra va cuprinde  o priveliste incantatoare a caderilor de apa: vuietul răsunător de apă  care se prabuseste,  curcubeul ce  se ridica deasupra apei  Este unul dintre obiectivele turistice cele mai impresionante. O coborare de 45 de minute prin pădurea  sub-tropicala ne va conduce in   partea de jos a cascadei Floriano Falls. De aici, un lift ne întoarce in partea de sus a cascadei Iguacu.  Opţional se poate organiza un tur de jumatate de zi in partea argentiniana a cascadei. Cazare la hotel.

Ziua 4: Iguacu Falls – Campo Grande
Transport auto la Campo Grande, poarta de intrare in paradisul ecologic Pantanal.

Ziua 5-6: Pantanal.
Pantanal este unul din cele mai mari ecosisteme din lume. Aici veti putea fotografia aligatori, jaguari,
Maimute si o multime de pasari viu colorate.

Ziua 7 : Campo Grande – Manaus – Amazon Cruise
Preluare de la  hotel si transfer la aeroport pentru zborul spre Manaus. Transfer la docurile Manaus;Imbarcare  pe vasul  Desafio.  Croaziera incepe  cu o frumoasa  vedere  oraşului de pe fluviul Amazon, apoi urmeaza confluenta  faimoaselor  ape  Rio Negro şi  Solimões, care nu se amestecă pe parcursul a mai multor mile pana cand totusi formeaza impreuna fluviul Amazon. Parasim temporar vasul de croaziera  pentru un tur la bordul unor canoe motorizate. Ne intoarcem la nava mama  pentru cina.

Ziua 8: Amazon Cruise
După un mic dejun matinal, debarcam pentru o plimbare în jungla.Ne intoarcem  la nava mama pentru masa de prânz. După-amiaza va fi libera iar dupa  cina va urma  o excursie in  canoe pentru a asculta sunetele de noapte din pădure.

Ziua 9: Amazon Cruise
Dupa micul dejun, vizitam  un oras tipic din zona unde localnicii fac făină de cassava. Pranzul va fi servit la bord în timp ce navigam  pentru a merge la pescuit Piranha. Cina va fi urmata de o excursie de noapte in cano, la un loc special unde vom observa   aligatorii la lumina lanternelor.

Ziua 10:  Manaus – Salvador
Astazi ne vom trezi  devreme pentru a admira răsăritul de soare în pădure. Ne intoarcem  la nava pentru micul dejun, în timp ce navigam înapoi la Manaus. Sosire si transfer la aeroport. Zbor spre Salvador. Transfer la hotel.

Ziua 11: Salvador
Dupa micul dejun, plecare pentru un tur al orasului si vizitarea  centrului  istoric Pelourinho. Revenire  la hotel. Excursii opţionale: o jumătate de zi vizita orasului modern Salvador si a plajelor; “Bahia by Night” cină şi spectacol folcloric brazilian.

Ziua 12: Salvador-Rio
De la  hotel  transfer la aeroport pentru zborul spre Rio. De la  aeroportul din Rio  transfer la hotel  unde vom sta  3 nopţi.

Ziua 13: Rio Pretul include:
•Biletele de avion pentru cursele interne si internationale
•Taxele de aeroport
•Transferuri + transport auto
•Ghid roman pe toata durata calatoriei
•Cazare in camera dubla (la hotel)
•Masa (demipensiune)
Dimineaţa,se  pleacă pentru un tur de jumătate de zi  la Rio şi Sugarloaf. Restul zilei este libera.

Pretul nu include:
•Taxele de intrare la muzee si in rezervatii
•Suplimentul pentru camera single 350 euro
•Alte activitati decat cele incluse in program
•Alte mese decat cele incluse in program

Pretul este calculat pentru un curs EUR/USD>=1,35 .
Pretul este calculat pentru inscrieri individuale in conditiile formarii unui grup de minim 6 persoane.
Pentru inscrieri de grup (mai mult de 4 persoane) – oferte speciale

Ziua 14: Rio
Zi de relaxare sau  pentru excursii opţionale cum ar fi Corcovado, insule tropicale, sau “Rio by Night” cină şi spectacol.

Ziua 15-16: Plecare spre Bucuresti
Preluare de la hotel şi transferat la aeroport. Zbor Bucuresti.